Special voor foodies. 28 tot 31 mei 2018

Een proeftocht door het kruidvat Marseille die al je zintuigen prikkelt.

Einde mei trekken we met onze Griekse Chef Efgenia Karampatakis op multiculinaire foodtrip door Marseille. We verkennen de verschillende smaken van deze superdiverse havenstad en dompelen ons onder in een heftig kruidvat. Efgenia kookt voor ons met de ingrediënten die we samen bij de locals kopen. We spelen petanque op het strand en dineren bij de ondergaande zon. We maken kennis met de Marseillais in hun eigen keuken. We ontdekken de kracht van een stad waar heel de wereld samenkomt. Maar we drinken ook pastis, proeven panisse en eten een echte bouillabaisse.

Joke en Dirk nemen je graag op sleeptouw door de stad waar ze verliefd op werden. gedetailleerd programma: FOODTRIP MARSEILLE 28-31 MEI 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s