Testimonials about Moving Marseille

Urban Field Trip AIF+ oktober 2018

 

Deze zomer van 2018 gingen we aan de slag met stadswandelingen van een volledige dag door superdivers en rebels Marseille. We kregen per sms, mail of Whats App heel wat leuke reacties na afloop:

 “Dank voor de ontzettend inspirerende rondleiding. Echt erg leuk en met name ook interessant. We hebben er van genoten, net als onze dagen Marseille. Wat een bijzondere en fijne stad!” Jacqueline (Amsterdam)

“Dank, Joke en Dirk, voor de superleuke dag gisteren.
De tocht bracht alles of zelfs meer dan we verwacht/gehoopt hadden.
We verspreiden het nieuws onder geïnteresseerden en komen zeker nog eens terug ! Groetjes en geniet van jullie mooie stad.”  Filip & Alix (Antwerpen)

“Bedankt voor de ge-wel-di-ge rondleiding!” Jos (Hasselt)

“We vonden het super interessant, echt top! Vooral omdat we eens een andere kant van Marseille zagen.” Agnes (Roeselare)

“Wat een ontdekking, Marseille! De locals zijn divers en warmbloedig, de stad prachtig, met een hoek af, het broeiende potentieel gigantisch. Beleef de stad met Moving Marseille en de fantastische Joke Quintens.” Caroline (Mechelen)

“Ooit van plan om Marseille te bezoeken? Laat je eens rondleiden door Joke en Dirk! Vooral in het begin van je bezoek, Marseille zal er nog mooier door worden.” Anja (Gent)

“We vonden het heel plezant en interessant! Nu zalig dineren au Bout du Quai!” Stijn (Brussel)

“Het is ondertussen al bijna twee weken geleden dat ik het genoegen had een hele dag rondgeleid te worden in Marseille, ik ben ook alweer ruim een week terug thuis, maar er gaat nog steeds geen dag voorbij of de stad verschijnt in al zijn geuren en kleuren veelvuldig en meermaals in mijn hoofd.
Mijn eerste solo-reis was echt heel fijn, en dat is voor het allergrootste deel te danken aan de bijzonder deskundige en zeer interessante uitleg  tijdens de stadswandeling. Nadien voelde ik mij geen toeriste meer, maar gewoon een inwoner. Ik wist precies waar ik naartoe wou, wat ik nog (eens) wou zien, waar ik wou eten, welke bussen/boten ik ging nemen, ik had plannen in mijn hoofd (waar ik gelukkig zonder overleg ook weer van kon afwijken), kortom, er was een wereld (stad) voor mij opengegaan. Het leren kennen en begrijpen van een stad met diverse bevolkingsgroepen, de inwoners en hun leefgewoonten gaven mij een comfortabel gevoel, iets dat je (een beetje) kent voelt immers niet (meer) als een bedreiging. Ik was een beetje van Marseille geworden, of Marseille misschien een beetje van mij.  Ik vertel tegen iedereen die het wil horen heel enthousiast over Marseille en over jullie, ik verwijs naar de informatiekanalen, en het zou mij echt verbazen als ik in 2019 niet zal  terugkomen, al dan niet in het gezelschap van een paar vriendinnen. Met een dikke, warme, welgemeende merci!” Chris (Genk)

Testimonials van Urban Field Trips, studiereizen en stadstours van zomer 2017 tot zomer 2018 vind je hier: